Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Steven en Judith
  Bedankt voor het ontwerp van het geboortekaartje van Pleun. We hadden de kaartjes snel binnen en konden ze meteen versturen. We krijgen heel veel leuke reacties op het kaartje van de ontvangers.
  Heel erg bedankt voor de goede service!
 • Geplaatst door Frank en Sanne
  Tanja. Bedankt voor het ontwerp van ons geboortekaartje. Het is helemaal naar onze wens geworden en we hebben er veel leuke reacties op gekregen.
 • Geplaatst door Bregje (Creatief Cadeau)
  Hallo Tanja,

  We hebben elkaar gisteren even aan de telefoon gesproken omdat ik een geboortestoeltje mag maken aan de hand van een geboortekaartje van Tanja met een rietje. Wat een feest, zo'n kleurrijk en origineel kaartje! Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat, wat ik zeker met je zal delen. Ik kon het niet laten om zelf even te neuzen op je website... Wat maak je prachtige dingen!!! Een groot compliment!

  Tot snel,
  Groetjes Bregje
  Creatief Cadeau
 • Geplaatst door Marlijn
  Hoi Tanja, bedankt voor de geweldige service en het super mooie kleurrijke geboortekaartje! We hebben veel leuke reactie gehad! Groetjes Bo, John en Marlijn
 • Geplaatst door Katleen en Koen
  Dag Tanja! Wij zijn heel blij dat jij ons opnieuw aan een vrolijk, kleurrijk en erg mooi geboortekaartje hebt geholpen! Dankje voor het aangename en vlotte "teamwork"! Groetjes, Katleen, Koen, Dries en Lotte
 • Geplaatst door Sabine
  Bedankt voor de supermooie kaartjes en vlotte service. Een echte aanrader om met jou te werken, ook voor Belgen owv snelle levering. groetjes, Sabine, Ivo en kleine Lotte
 • Geplaatst door Marisa, Antoon en Sepp
  Hoi Tanja,

  We zijn heel erg blij met het ontzettend leuke, vrolijke geboortekaartje van Sepp! We hebben heel veel enthousiaste reacties gekregen, en overal waar we komen staat het kaartje op een prominente plek!

  Groetjes, Marisa, Antoon en Sepp
 • Geplaatst door Sarah
  Hoi Tanja, nogmaals bedankt voor de prettige communicatie en de goede service. We hebben veel leuke reacties op Benthes kaartje gekregen. Hartelijke groet, Sarah
 • Geplaatst door Haiko
  Tanja, heel erg bedankt. De kaartjes waren van goede kwaliteit en we hebben veel enthousiaste reacties gehad op het vrolijke kaartje.
  Groetjes Marianne, Haiko en Pleun
 • Geplaatst door
  Hoi tanja,
  Heel erg bedankt voor de prachtige geboortekaartjes! We hebben er veel leuke reacties op gehad. Ook bedankt voor je persoonlijke kaartje, heel attent.
  de service was top!
  Veel succes verder met je werk!

  Groeten thijs en frederieke
 • Geplaatst door Mieke
  Beste Tanja,
  Graag willen we je nogmaals hartelijk bedanken voor het prachtige geboortekaartje en jou fijne service bij het bestellen en leveren van de kaartjes, de etiketten (bedrukt met adresssen) en de canvas. We zijn erg blij met onze keuze en hopen in de toekomst nogmaals van je diensten gebruik te kunnen maken en tot die tijd zullen we je zeker bij vrienden, familie en bekenden aan bevelen!
 • Geplaatst door Dimphy van der zanden
  Hoi Tanja,
  Vanochtend heb ik je even gesproken tijdens de zwemles. Ik vind het geluidenboekje erg leuk. Kan ik deze volgende week bij je op komen halen ?

  Groetjes Dimphy
 • Geplaatst door Meggie Tissen
  Geachte heer/mevrouw,

  Ik zou graag een gratis proefexemplaar willen aanvragen. Is dat mogelijk?

  Mvg,
  Meggie Tissen
 • Geplaatst door Cynthia
  Hoi Tanja,
  Super bedankt voor de geweldige geboortekaartjes die je voor onze Fender hebt gemaakt! Ze zijn echt precies zo geworden als wij ze wilden hebben. Krijgen er ook veel leuke reacties op, zeker omdat het een vierluik is. We hebben de communicatie met jou en de service als heel prettig ervaren!
  Groeten Wesley en Cynthia
 • Geplaatst door Roel Bemer
  Beste Tanja,
  We willen je bedanken voor de geweldige geboortekaartjes van onze tweeling Falco & Tygo ! De kaarten zien er fantastisch uit en we hebben al veel leuke reacties gehad. Bedankt voor je geweldige service !
  Groetjes Roel en Isolde Bemer, Oirschot.
 • Geplaatst door Ton Pille
  Beste Tanja,
  Wij willen jou hartstikke bedanken voor de leuke, stoere geboortekaart. Als trotse ouders van Cas zijn wij blij met het stoere kaartje!
  Wij zijn zeer te spreken over jouw manier van communiceren en de snelheid waarmee je reageert (binnen een dag en zelfs sneller). De kwaliteit van de kaarten is erg mooi en hoogwaardig. Onze complimenten! En hoe leuk is het, om dan van jou ook nog een felicitatiekaartje te krijgen. Echt tof!

  groeten,
  Trotse ouders van Cas
 • Geplaatst door Laura Kwant
  Wat kregen wij veel enthousiaste reacties op ons geboortekaartje! We zijn blij dat we jou site hebben ontdekt. Je kaartjes zijn echt bijzonder en heel vrolijk!

  Groetjes, Laura, Tim, Maya en Lynn!
 • Geplaatst door Esther
  Nadat ik je mooie kaarten zag ben ik even op je site gaan kijken, wouw wat een gave ontwerpen! Wat heerlijk als je zoiets moois kan maken!
  Succes met je zaak, ziet er erg mooi uit allemaal.
  Groetjes Esther, mama van Wes.
 • Geplaatst door Elwy Duijvestijn
  Beste Tanja, Ben zo blij dat ik je website ergens (ik weet niet meer precies waar) heb gevonden. Wat een leuke geboortekaartjes. Veel positieve reacties gehad op onze keuze. Ik had niet anders verwacht . Ga zo door! En dank voor de goeie service. Groetjes, Elwy & Luuk
 • Geplaatst door Esther
  Hoi Tanja (en Martijn),

  Het wordt misschien een beetje afgezaagd, maar nogmaals ontzettend bedankt voor de mooie geboortekaartjes, dito canvas en prettige samenwerking! Wat ontzettend fijn dat er zoveel mogelijk is en dat je als klant je eigen inbreng zo goed terugziet. We hebben dan ook erg veel positieve reacties gehad op de kaart: lief, vrolijk, speels etc. Alle credits voor jou/jullie dus! Succes met al het crea`s wat er nog komen gaat en wie weet tot...?

  Groetjes,
  Daniël, Esther, Maud & Laïs Hulzebosch.
 • Geplaatst door Dennis en Lisette
  Hoi Tanja,
  Super bedankt voor de mooie kaartjes en de fijne samenwerking!
  Gr Dennis en Lisette
 • Geplaatst door Jeroen
  Vind ik leuk!
 • Geplaatst door Djiki
  Hoi Tanja,
  Superthanks voor de supervrolijke, leuke geboortekaartjes, ik ben er helemaal blij mee en heb al veel complimentjes gehad over de originaliteit/ happiness van het kaartje!
  Ook prettig dat de communicatie met jou altijd vlot verliep, als er zich nog een kindje aanmeld zie je mij zeker terug!
  Groetjes Djiki
 • Geplaatst door Kristel & Rob
  Bedankt voor de mooie kaartjes. Wij hebben alleen maar leuke reacties gehad! Wie weet tot een volgende keer! Gr. Kristel en Rob
 • Geplaatst door Wanda en Victor
  Beste Tanja,
  Dank je wel voor de kaartjes, we hebben ze in goede orde ontvangen.
  Wat een snelle, prettige en goede service!
  We krijgen ontzettend veel leuke reacties op het kaartje, dus compliment voor jou.
  We wensen je veel succes met je zaak en nog heel lang veel inspiratie voor mooie kaartjes.
  Hartelijke groet,
  Victor en Wanda èn Tomas
 • Geplaatst door Jorg en Joyce
  Hallo Tanja! Heel erg bedankt voor het meest vrolijke geboortekaartje ooit! Wij krijgen heel veel enthousiaste reacties over het kleurrijke ontwerp van zowel het kaartje als de adresstickers..! Helemaal geweldig.
  Groetjes, Jorg en Joyce
 • Geplaatst door Kim & Erwin Wilbers
  Beste Tanja, bedankt voor de snelle en supergoede service! Wij kunnen alleen maar vol lof zijn en je van harte aanbevelen aan een ieder die een bijzondere, vrolijke en kleurrijke geboortekaart wil hebben. Wij krijgen alleen maar positieve reacties op de kei leuke geboortekaart van onze Driek!
  Groetjes, Familie Wilbers
 • Geplaatst door Shaam en Liesbeth
  Hoi Tanja,

  Ook wij zijn erg tevreden over de kaartjes. De samenwerking is erg vlot verlopen en was ook persoonlijk; wat wij als erg prettig hebben ervaren.
  Wij raden iedereen die een vrolijk, stoer en hip geboortekaartje zoekt de kaartjes van Tanja met een rietje aan!!!

  Groetjes Shaam en Liesbeth
 • Geplaatst door Katleen
  Hey Tanja!
  Nogmaals dankjewel voor het leuke geboortekaartje en de wikkels die je hebt ontworpen voor onze Dries! We hebben er al leuke reacties op gekregen! Het was heel aangenaam en vlot samenwerken met jou!
  Vele groetjes vanuit België!
  Katleen, Koen & Dries
 • Geplaatst door Kim en Martijn
  Hoi Tanja,

  Super bedankt voor de leuke geboortekaartjes, je flexabiliteit, en snelle respons steeds. De kaartjes en raamsticker zijn helemaal naar wens. Heb de afbeelding van de raamsticker ook nog kunnen gebruiken voor de mobiel in Anne`s box en voor de geboortebedankjes. Het is helemaal 1 geheel. We krijgen dan ook heel veel leuke reacties! De meeste zeggen helemaal vrolijk te worden van het kaartje. Super dus!!
  Nogmaals bedankt voor alles.

  Lieve groetjes
  Kim, Martijn en Anne
 • Geplaatst door Aschwin&Nicky
  We zijn superblij met de kaartjes! Het was een lange zoektocht naar het leukste kaartje, maar we hebben het gevonden bij Tanjameteenrietje, een lekker vrolijk kaartje. Het kaartje is ook mooi gedrukt, helemaal af. Ook het voortraject verliep heel prettig. Nogmaals heel erg bedankt!
 • Geplaatst door Belinda Linssen
  Hallo Tanja,
  Wij hebben heel veel leuke reacties gekregen op het geboortekaartje van Rik. Een kennis van ons heeft het zelfs met stof en borduurzijde op een t-shirt genaaid! Was voor ons een leuke verrassing en uniek kraamcadeau.
  Groetjes John en Belinda
 • Geplaatst door Martijn en Maaike
  Beste Tanja, op deze manier willen wij jou nogmaals laten weten dat wij ontzettend blij zijn met de geboortekaartjes (+ bijbehorende canvas) voor onze dochter. Ontzettend bedankt voor je flexibiliteit (alles was mogelijk), de snelle reacties op onze vragen en de perfecte aflevering. Helemaal TOP! Hartelijke groeten van Martijn en Maaike
 • Geplaatst door Carolus Schmitz en Natascha Verkaik
  We willen je laten weten dat de reactie op het geboortekaartje erg positief zijn. Dat maakt ons beide erg blij en hopelijk later Pelle ook
 • Geplaatst door Elke Keijzer
  Super geboortekaartje door Tanja gemaakt voor ons zoontje! Van iedereen zulke waanzinnige reacties. Uniek, iedereen wordt er helemaal blij van. Dat was de bedoeling bedankt.
 • Geplaatst door Hanna
  Erg leuk die kaarten van je op tanjameteenrietje.sendasmile.com. Werkt goed!! Ik heb er al 2 verstuurd, reacties zijn ook superleuk.
 • Geplaatst door Susanne
  Vandaag zijn de uitnodigingen binnen gekomen. Erg leuk!! Mooi.
  Zoon was zo blij dat hij ze meteen wilde uitdelen (mocht niet, ik wilde ze eerst nog even invullen ).
  Dank!
 • Geplaatst door Ingrid
  Wat zijn ze leuk die wenskaarten!! Ook de binnenkant, helemaal geweldig. En supersnel geleverd!! TOP!
 • Geplaatst door ujese opa & oma
  Mar durske toch...
  Wa hedde oew eige toch wir overtroffe!
  Wa is eigeluk de overtreffende trap van overtreffe?
  Nivve oew eige artistieke invalle, hedde netuurluk ók gruweluk veul inspirasie van die skôn klènkeinder van ons: d`n heer J. Oep en freule
  L. Aartjs! (En hullieje vadder netuurluk)
 • Geplaatst door Dionne en de boy`s
  Hoi Tanja
  Bij deze wil ik nog laten weten dat iedereen ons kaartje ook echt supermooi vond. Onze Joris is inmiddels al wel 8 maanden, maar beter laat dan nooit. (Oja de naamkeuze is goed geweest) Ik vind je nieuwe collectie kaarten ook helemaal super!!! Jammer dat je de koe niet eerder had,dan was dat zeker mijn keus geweest, wie weet........Je staat zowiezo bij de favourieten en dus zal ik zeker nog gebruik maken van je mooie ideeen. Echt geweldig.

  Groetjes Jeroen, Dionne Stan en Joris.
 • Geplaatst door Roy Smit
  SUPERRRRRRRRRRRR
 • Geplaatst door Roel&Isolde
  Tanja,
  Bedankt voor het verzorgen van de fantastische geboortekaartjes van onze Tweeling ! We hebben veel leuke reacties gehad.
  De schilderijen zijn ook erg mooi gemaakt en hangen perfect boven de ledikantjes van de twins.
  Groetjes uit Oirschot,
  Roel&Isolde, Jarno&Githa
 • Geplaatst door Francesca Verwegen
  Hee Tanja,
  Mooie foto, leuk artikel en mooie website!!!!!! erg leuk. Heel veel succes met de website en je winkel, maar met die mooie illustraties gaat het vast goed komen. Ik zal het doorsturen naar vrienden en vriendinnen.
  Hoe gaat het verder met de kids?
  Heel veel groetjes Francesca en Wim
 • Geplaatst door Eugène Latumeten
  Hee Tanja! Goed artikel en leuke foto!! ben TROTS op jou en hullie-gullie :-)Alles goed verder met \`je vriend die de website heeft ontwikkeld\`en de 2 kids? Hoop van wel en dat het zo mag blijven (of nee, dat het allemaal nog beter mag worden, Haha!).
  Nou, Moeders, ik ga er weer vandoor, hoop meer van je te lezen/horenen dat je maar een goede illustrator/businesswoman mag worden. Groetjes & succes, Anna & Eugène ps. nu voel ik me toch ietwat bezwaard dat ik je niet voor Anna\`s geboorte heb gevraagd een kaart te ontwerpen :-) Ach ja!
 • Geplaatst door peter elshout
  Dag Tanja,

  Ik las een artikel van jou in Het Brabants Dagblad en ben daarna meteen naar jou website gaan kijken. Ontzettend kleurrijke en orginele ontwerpen. Ik kijk ook vaak in winkels naar leuke kaarten en vooral geboortekaartjes vind ik vaak te zoet of teveel van hetzelfde. De jouwe zijn bijzonder mooi. Veel succes met je werk. Ik blijf de ontwikkelingen graag volgen.

  Met vriendelijke groet,

  Peter Elshout
 • Geplaatst door petra, leo,teun en frank
  Hey Tanja,
  Hardstikke leuke website met nog mooiere ontwerpen erop.
  Trouwens ook leuk stukje over jou in het nieuwsblad. Goeie reclame.
  succes met all.es en de groetjes
 • Geplaatst door Vanessa Eman
  Hey Tanja,

  Ik hoorde van Marcel dat je een nieuwe site hebt, dus ik ben meteen gaan kijken. Ziet er echt SUPER uit! Hele leuk en frisse stijl.

  Gr Vanessa
 • Geplaatst door Judith
  Ik kan niet wachten totdat mijn kindje er is en ik iedereen kan verassen met zo`n mooi geboortekaartje!

  Binnenkort maar alvast het kaartje gaan opstellen!

  Groeten,
  Judith
 • Geplaatst door ansvan den Hoven
  Hartstikke leuk Tanja, ik vind het bijna jammer dat ik geen kinderen meer ga krijgen , want dan zou ik de babykamer daar wel mee versieren. Veel succes
 • Geplaatst door Suzanne, Jurgen, Vera & Tim
  Hey Tanja, wat een geweldig mooie site zeg! Wij wensen jou super veel succes met alles maar dat gaat vast en zeker lukken zo!
  Heel veel groetjes van ons
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

 • 22-08-2015 - Bedankt voor het ontwerp van het geboortekaartje van Pleun. We...  lees meer
 • 18-02-2015 - Tanja. Bedankt voor het ontwerp van ons geboortekaartje. Het is...  lees meer
 • 25-09-2014 - Hallo Tanja,

  We hebben elkaar gisteren even aan de telefoon gesproken...  lees meer
Plaats een bericht
 • Volg TMER op Twitter
 • Betalen met iDeal
 • U kunt hier betalen met PayPal
 • Kinderpostzegels
© 2009 - 2020 Geboortekaartjes van Tanja met een Rietje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel